Capaciteit
1500 personen

À la Carte Herfst en winter

 



Voorgerechten

Carpaccio van rosbief met frisse citroenmayonaise € 10,00
Gevulde wrap van gerookte zalm, roomkaas, sla en spicy saus € 10,00
Frisse vegetarische salade met appel, noten en brie € 8,50


Soepen

Tomatensoep € 4,00
Groentesoep € 4,00
Franse peultjessoep met room € 5,00


Hoofdgerechten

Duitse biefstuk met gebakken ui en spekjes € 22,50
Schnitzel met peperroomsaus € 17,50
Kip in wittewijn jus € 17,50
Gebakken zalm met sojasaus € 22,50
Geserveerd met 1 maal aardappels, 1 warme en 1 koude groente


Nagerechten

Dame Blanche € 6,00
Sorbet € 6,00
Sorbetijs Tricolore € 6,00

 

Uw gastheer Henk van Bruggen
Uw gastheer: Henk van Bruggen

 

 

 

Bowling app

 

 


Groengarant, wij gebruiken duurzame energie