Capaciteit
1500 personen

À la Carte Lente en Zomer

 



Voorgerechten

Carpaccio van rosbief met citroenmayonaise € 10,00
Frisse salade met appel, brie, beenham, noten en mosterd/honingdressing € 8,50
Bruschetta met tapenade met gegrilde gamba's en courgettes € 8,50
Kleine wrap gevuld met gegrilde kip, roomkaas, paprika, sla en spicy saus € 8,50


Soepen

Rode paprika / Tomatensoep € 4,00
Groentesoep / Tomatensoep € 4,00
Kippensoep € 4,00


Hoofdgerechten

Varkensoester met gebakken wokmix € 17,50
Black Angus 220 gram met gebakken rode ui € 27,50
Cordon Blue met beenham, riperkrite en peppadew roomkaas € 17,50
Kipfilet omwikkeld met spek op pesto en rucola sla € 17,50
Gebakken zalmstukjes met sesam, zoete sojasaus en preiringen  
Geserveerd met 1 maal aardappels, 1 warme en 1 koude groente


Nagerechten

Rum rozijnen roomijs € 6,00
Frambozen sorbetijs € 6,00
Dame Blanche € 6,00
Vruchtensorbet € 6,00

 

Uw gastheer Henk van Bruggen
Uw gastheer: Henk van Bruggen

 

 

Bowling app